Betaversio ja tilaukset

Suosittelemme rekisteröimään betatestausta varten erillisen My Kaspersky -tilin.

Jos olet jo ostanut lisenssin, älä lisää aktivointikoodeja My Kaspersky -tilille, jota käytetään vain beetatestaukseen. Muuten sovellus aktivoi tilauksen automaattisesti ja lisenssisi alkaa vanhentua. Katso ohjeet lisenssien tarkistamiseen My Kaspersky -tilin kautta My Kaspersky -tilin ohjeosiossa.

Jos käytät jo tilausta, voit käyttää beta-version ominaisuuksia samalla tilauksella. Beetatestaus ei lisää käyttöoikeutesi voimassaoloaikaa.